Ayanoğlu'ndan İlçelerde Büyükşehir” Konulu Seminerler

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Mardin'e bağlı dokuz ilçede Mardin'de Büyükşehir Belediye Modeli” konulu seminer dizisine başladı.Başkan Ayanoğlu'nun ilçelerde verdiği seminerlere AK Parti Mardin teşkilatının yöneticileri de eşlik ediyor.

Polisiye Haberler 2.09.2013 16:20:19 0
Ayanoğlu

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Mardin’e bağlı dokuz ilçede “Mardin’de Büyükşehir Belediye Modeli” konulu seminer dizisine başladı.Başkan Ayanoğlu’nun ilçelerde verdiği seminerlere AK Parti Mardin teşkilatının yöneticileri de eşlik ediyor.

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Mardin’in 2014 yılında Büyükşehir olacağını söyleyerek, “Mardin’i kamuoyunu şimdiden hazırlıyoruz.İlçe teşkilatlarımızı ziyaret ederek büyükşehirle ilgili olarak bilgilendiriyoruz.İlçe, belde ve köylerimizin genel fotoğrafını istatistiki veriler ışığında ortaya koyuyoruz.Verdiğimiz bu seminerlerle partili arkadaşlarımızı bilgilendiriyoruz. ”dedi.

Başkan Ayanoğlu ilk olarak Dargeçit, Midyat ve Nusaybin’de seminer verdi.Dargeçit Belediye Başkanı Süleyman Asan ile Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’nu ziyaret eden Başkan Ayanoğlu daha sonra ilçe teşkilatlarına “Mardin’de Büyükşehir Modeli” konulu slayt eşliğinde seminer verdi.

Başkan Ayanoğlu’nun seminer gezilerine Mardin Belediye Başkan Yardımcısı Murtaza Varlık, AK parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Çağlar, Hasan Abakay ile Nusaybin İlçe Koordinatörü Hüsamettin Demir katıldı.

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Hüseyin Çelebi seminerin çok faydalı olduğunu söylerken, Nusaybin AK Parti İlçe Başkanı Osman Doğru da verilen seminerlerin ufuklarını açtığını söyledi.AK Parti Dargeçit İlçe Başkanı Mehmet Beşir Kılıç ise belediye başkanı ve il teşkilatının ziyaretlerinin kendilerine moral verdiğini ifade etti. 

Slayt eşliğinde seminer veren Başkan Ayanoğlu, istatistiki veriler, Büyükşehir yasası ve getirdiği yenilikler ile ilgili teşkilatları bilgilendiriyor.Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ve AK Parti Mardin il teşkilatının verdiği seminerler Mardin’e bağlı dokuz ilçenin tamamında verilecek.



ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88